Lapset ja hauska tekeminen ovat kerhojen pääosissa.

 

4H-yhdistyksen kerhotoiminnan voi aloittaa jo 6-vuotiaana, silloin pääset kerholaiseksi. Kerhotoimintaa on sekä kaupungeissa että maaseudulla. 4H-yhdistysten järjestämissä kerhoissa on monenlaista toimintaa, esimerkkeinä vaikkapa leikkiminen, kokkaaminen, liikunta, pelaaminen ja monien eri kädentaitojen oppiminen.

 

Tekemällä Oppii Parhaiten

 

Kerhot keräävät lapset yhteen viikon tai kahden välein. Kerhoissa pääset itse tekemään asioita, saat onnistumisen kokemuksia ja itseluottamusta sitä kautta. Parituntisen kerhokerran aikana tehdään usein TOP-tehtäviä. TOP tulee sanoista Tekemällä Oppii Parhaiten ja se on yksi meidän tärkeimmistä arvoista kerhotoiminnassa. TOP-tehtäviä on paljon ja monenlaisia. Niitä on monelta aihealueelta, esimerkkeinä vaikkapa Käsityö ja teknologia sekä Leikki ja liikunta.

 

Huvia ja hyötyä kerhotominnasta

 

Kerhotoiminta tuo riemukkaan yhdessäolon ja kaverit sinunkin ulottuvillesi. Monipuolinen kerhotekeminen kartuttaa käytännön tietojasi ja taitojasi. Ryhmässä toimimalla yhteistyötaitosi paranevat ja opit ottamaan toisetkin huomioon. Kerhot eivät muuten ole pelkästään 6–12-vuotiaiden juttu. Myös yläkouluikäinen voi perustaa kerhon omanikäisilleen nuorille. 

Kerhojen hinta:

4H-jäsen maksun suorittanut voi osallistua kaikkiin kerhoihin ilman lisämaksua. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen.

4H-jäsen maksu: 35 € koko kerhovuosi (syys- ja kevätkausi). Jos samasta perheestä on useampi lapsi,  perhehinta on yhteensä 70 €. Hinnat sisältävät vakuutukset.

Liity 4H-jäseneksi täällä: https://liity.4h.fi/


Kerhoon voi osallistua myös maksamalla kerhomaksun joka on 35€/kerho/lukuvuosi. Kerhomaksu veloitetaan ilmoittautumisen jälkeen. 

Alkavat kerhot

Syys-, joulu- ja hiihtolomalla ei järjestetä kerhoja.

KERHOT: (KERHOKAUSI ON KÄYNNISSÄ !)Oulaisten 4H-yhdistyksen kerhotilat sijaitsevat osoitteessa Lautatarhankatu 7-9 c31. Vanhan uimahallirakennuksen takana olevassa rakennuksessa. 

Kerhoon ilmoittautuminen:

Oletko 4H-jäsen? *
Saako osallistujaa valokuvata kerhotoimintaan liittyvissä lehtijutuissa, sekä 4H:n omiin aineistoihin? *
Kerhot joihin haluan osallistua *