4H-yritykset
 

Oman 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13–28-vuotias 4H:n jäsen. Jos mieltäsi kaihertaa epäilys, ettet ole yrittäjätyyppiä, voit rauhoittua. Mitään yhtä yrittäjätyyppiä ei ole olemassa, kaikilla meistä on mahdollisuus menestyä yrittäjänä. 4H-yritys on helppo tapa ohjatusti ja turvallisesti kokeilla, onko yrittäminen sinun juttusi. Yrityksesi voi olla kestoltaan vaikka vain päivän, se voi olla kesäyritys tai se voi toimia jatkuvasti ympäri vuoden.

4H-yhdistykseltäsi saat neuvontaa yrittämisen kaikissa vaiheissa. Tukenasi on myös henkilökohtainen yritysohjaaja, jota voit kysyä lähimmästä 4H-yhdistyksestä.
 

Asiakkaille tiedoksi: 4H-yrittäjät ovat itsenäisiä yrittäjiä ja hinnoittelevat työnsä itse. 4H-yhdistys ei maksa heille palkkaa, eikä ole vastuussa yrityksistä. Meiltä yrittäjä saa kaiken mahdollisen avun, mutta nuoret tekevät itse kaiken työn yrityksensä eteen.
Suosittelemme lämpimästi kaikkien paikallisten 4H-yritysten palveluita.
Yhteystiedot alla. 
 

Koskikioski

Kosken rannalla oleva kioski avasi ovensa 1.5. uuden 4H-yrittäjän voimin.
Kioskin valikoimasta löytyy pallojäätelöt ja pehmis. Pirtelöäkin voi olla tarjolla.
Avoinna joka päivä 11-18.00 Säävaraus!
Yrittäjänä Vilho Arvio
 

Työpalveluyritykset

Nuorisovaihtoryhmämme tarjoavat lastenhoitopalvelua sekä synttäritoimintaa. Suunnitelmissa on lastenhoitoa lauantaisin kerhotilassamme. 
Työtä voi tilata 4H-toimiston numerosta 0442 532 362

 

Päivitämme tietoa paikallisista 4H-yrityksistä tälle pastalle.