Kesätyöt

Vuoden 2019 kesätyöhaku  11.2.-31.3.

Haku Oulaisten 4H:n kesätöihin on netissä. Hakukaavakkeen löydät sivun alareunasta heti, kun haku aukeaa. Täytä jokainen kohta huolella. Olethan vähintään 14-vuotias!
Aktiivinen 4H-toiminta katsotaan hakijalle eduksi. Myös oikeus kesätyöseteliin vaikuttaa valintoihimme.

Huom! Jokaisella on mahdollisuus saada vain yksi kesätyöpaikka tai seteli joko kaupungilta, seurakunnalta, Osuuspankilta tai meiltä. 

 

Töitä on tarjolla (Haku päättynyt)
Kesäkioskissa

Myynti- ja siivoustehtävät, torin hoito; kahdeksalle nuorelle kahdeksi viikoksi, kahdelle viikoksi. Työvuorot ovat alustavasti ma-pe 9-15 ja 13-19.00 + myös yhtenä lauantaina torin hoito.
Lauantaisin ja sunnuntaisin kioskimme on käytettävissä luotettaville ja ahkerille 4H-yrittäjille. Mainitse mahdollisesta kiinnostuksestasi yrittämiseen erikseen.
 


 

Ruohonleikkauspalvelu on päätetty ulkoistaa 4H-yrittäjille. Nyt olisikin oivallinen hetki pohtia yrittäjyyttä kesätyönä.
Voit siis työllistää itsesi 4H-yrittäjänä. Kysy lisää! Esimerkiksi ruohonleikkausyrityksellä on varmasti työtä, kuten myös kosken rannalla jäätelökioskissa.

Kohtaan *Paikka, johon haet* voit valita useammankin sinua kiinnostavan kohteen.

Hakuajan päätyttyä kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun, jonka perusteella teemme valinnat. Onnea matkaan :)

 

 

4H ETSII JATKUVASTI UUSIA TYÖPALVELUNUORIA!

Työpalvelunuori eli työmyyrä tekee asiakkaille tilauksesta työkeikkoja: siivousta, kaupassakäyntiä, lastenhoitoa, koiranhoitoa yms yms...

Työmyyräkurssista on varmasti hyötyä myös kesätöitä hakiessa! Uusi kurssi pidetään aina, kun kuusi innokasta kurssilaista ilmoittautuu remmiin.

Ota yhteyttä, jos tarvitset tekemistä ja taskurahaa!

 

Kesätyöpalautelomake (Jos haluat antaa palautteen nimelläsi varustettuna, voit lisätä sen mihin sarakkeeseen tahansa. Muuten palaute on nimetön!)

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.