4H-yritykset
 

Oman 4H-yrityksen voi perustaa kuka tahansa 13–28-vuotias 4H:n jäsen. Jos mieltäsi kaihertaa epäilys, ettet ole yrittäjätyyppiä, voit rauhoittua. Mitään yhtä yrittäjätyyppiä ei ole olemassa, kaikilla meistä on mahdollisuus menestyä yrittäjänä. 4H-yritys on helppo tapa ohjatusti ja turvallisesti kokeilla, onko yrittäminen sinun juttusi. Yrityksesi voi olla kestoltaan vaikka vain päivän, se voi olla kesäyritys tai se voi toimia jatkuvasti ympäri vuoden.

4H-yhdistykseltäsi saat neuvontaa yrittämisen kaikissa vaiheissa. Tukenasi on myös henkilökohtainen yritysohjaaja, jota voit kysyä lähimmästä 4H-yhdistyksestä. Yrityskoulutuksen voit käydä myös itsenäisesti verkkokoulutuksena https://4h-akatemia.fi/koulutus/4h-yrityskoulutus-verkossa-1-op/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .
 

Asiakkaille tiedoksi: 4H-yrittäjät ovat itsenäisiä yrittäjiä ja hinnoittelevat työnsä itse. 4H-yhdistys ei maksa heille palkkaa, eikä ole vastuussa yrityksistä. Meiltä yrittäjä saa kaiken mahdollisen avun, mutta nuoret tekevät itse kaiken työn yrityksensä eteen.
Suosittelemme lämpimästi kaikkien paikallisten 4H-yritysten palveluita.

Päivitämme tietoa paikallisista 4H-yrityksistä tälle pastalle ja lisää voit lukea 4H.fi sivuilta, jonne alapuolella oleva kuvake on linkki.