Airsoft-kerho

Airsoft-kerho on tarkoitettu 3.luokkalaisille ja sitä vanhemmille!


Ilmoittautuminen kerhoihin 2023-2024 on auennut!


Mikä on Airsoft?


Airsoft on liikunnallinen joukkuepeli, jossa osapuolet kilpailevat siitä, kuka voittaa Airsoft aseilla käydyn taistelun. Airsoft harrastus on ollut Suomessa jo 1980-luvulta lähtien. Historian havinassa Airsoft harrastuksesta on tullut sekä aikuisten, että lasten harrastus.


Airsoft-pelissä yleensä kaksi joukkuetta taistelevat keskenään kuulia ampuvilla matalatehoisilla Airsoft aseilla. Osapuolet koittavat osua kuulilla vastustujaan, jolloin osuman saanut pelaaja putoaa pelistä pois. Pelissä voidaan pelata myös lipunryöstöä tai linnakkeen puolustusta. Vaikka Airsoft voidaan laskea urheiluksi, se ei ole tuloskeskeinen, vaan sen sijaan hyviä elämyksiä tavoitteleva laji, jossa on tarkoitus kommunikoida ja tehdä tiimityötä oman joukkueen kesken. Strategian hiominen, pelin tuoma jännitys ja onnistumisen kokemukset kaappaavat pelaajat innolla mukaan!Airsoft-välineistö ja ilmoittautuminen


Airsoft harrastuksena on välineharrastusta. Oulaisten 4H:lla on kerhotoimintaa varten varusteita, joita voi käyttää yhteisissä tapaamisissa. Osallistujat saavat myös tuoda omia välineitä mukaan, mutta ei ole pakollinen. Muista ilmoittaa itsesi ilmoittautumislomakkeen kautta ja merkitse samalla, että onko sinulla omaa välineistöä vai ei.Suojavarusteet


Silmien suojaus on tärkein airsoft-pelissä muistettava asia. Airsoft aseiden matala teho mahdollistaa niiden turvallisen käytön toista pelaajaa ammuttaessa. Kuulat lentävät kuitenkin niin lujaa, että silmät tulee suojata asianmukaisin suojaimin. 
Tämä tarkoittaa sitä, että suojalasien tulee olla suunniteltu suojaamaan airsoft-kuulilta. Esimerkiksi silmäsuojat, joissa on verkko EI OLE RIITTÄVÄ suoja silmille, eikä myöskään laskettelulasit tai kemian suojalasit missään nimessä sovellu airsoft-käyttöön. 
Silmien suojaamisen lisäksi suosittelemme suojaamaan myös hampaat. Hampaiden ja silmien suojaaminen onnistuu yhdellä kertaa koko kasvot suojaavalla maskilla tai suojalasien kanssa käytettävän erillisen alakasvonsuojan avulla. 
Tärkein turvallisuus-sääntö suojavarusteiden suhteen kuuluu näin: MASKI/LASIT ON PIDETTÄVÄ PÄÄSSÄ AINA PELIALUEELLA LIIKUTTAESSA!


Mukaan kannattaa ottaa juotavaa, peittävät vaatteet, vettä kestävät kengät sekä iloista mieltä ja rohkeaa heittäytymistä hauskaan harrastukseen!

Airsoft-kerho kokoontuu seuraavasti:

Aloitus 10.8.2023 klo 16-17:30
Seuraavat kerrat:

Talvitauko 1.11.2023 alkaen. Kevätkausi alkaa 2.4.2024!

Syksyn 2023 toiminta alkaa viikolla 33 ja jatkuu niin pitkälle, kun kelit sallii.
Talvitauko loppuu keväällä, kunhan kelit sallii.
Vuoden 2024 tammikuussa tulee lisätietoa nettisivuille, someen ja SeutuMajakan järjestöpalstalle.

Jokaisessa kokoontumisessa on säävaraus, mutta pikku sade ei meitä estä.

Kerhoihin ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset Airsoftiin alla olevalla lomakkeella kerhokaudelle 2023-2024

Kevät 2024

Kerhoihin mahtuu uusia kerholaisia!

Kerhot tällä hetkellä yhtenä kerhona 
Airsoft-kerho 3.lk ja sitä vanhemmat

Kerho kokoontuu erikseen sovittuna ajankohtana kerran viikossa 1,5h. 
Kysy lisää 041 313 6991/Salla


Oletko Oulaisten 4H-jäsen?
Saako osallistujaa valokuvata kerhotoimintaan liittyvissä lehtijutuissa, sekä 4H:n omiin aineistoihin?
Minulla on omia välineitä